gazpetti

…gazpetti…. wie bedenkt nou zoiets…? Mijn zoon was 3! Hij vond in 2003 ‘spaghetti’ een moeilijk woord. De visitekaartjes waren net gedrukt en toen noemde hij het ‘scabetti’…

In juni 2003 is Gazpetti Graphics begonnen als een zelfstandig bureau voor grafische vormgeving voor web en print. De eerste jaren in de Damstraat, met uitzicht op de Dam, en nu vanaf begin 2006 in de Pijp in Amsterdam.

Gazpetti Graphics is het éénmansbedrijf van Remco Stig (1970). Voordat Gazpetti Graphics werd opgericht heeft hij gedegen webervaring opgedaan bij MediaMatic. Op het gebied van print and package was hij verantwoordelijk voor design en realisatie van alle verpakkingen en labeling van het warenhuis V&D.

Gazpetti Graphics heeft een klantenkring uit uiteenlopende sectoren kunnen bedienen met duidelijk design op maat, voor elk budget. Direct contact met de vormgever maakt het mogelijk om snel tot een plan van aanpak te komen. Zoekt u naar een krachtige vormgeving om uw activiteiten op internet te communiceren? Of wilt u uw drukwerk en huisstijl een frisse look’n’feel geven? Heeft u zelf een design, maar zoekt u hulp bij het realiseren daarvan? Heeft u tijdelijk een extra kracht nodig in het bestaande team? Gazpetti Graphics heeft ondertussen een uitgebreid netwerk van andere freelancers om ook grotere projecten te kunnen aanpakken.